AKC 1 veilig na winst op Blauw Zwart 1

In een ultra korte competitie van slechts 6 wedstrijden is elke ontmoeting belangrijk en kunnen beslissingen wat betreft promotie of degradatie al snel vallen. Zo ook bij AKC 1- Blauw Zwart 1 zaterdagmiddag op het Sportpark. Bij winst zou AKC veilig zijn en onze tegenstanders uit Wierden gedegradeerd. Er zat dus wel degelijk spanning op dit duel dat twee weken geleden in een Almelose overwinning geeindigd was.

Na een energiek begin met veel strafworpen nam AKC het initiatief en via 2-1, 4-2 en 6-4 brak de rust aan met een voordelige 11-7 stand. In deze 25 minuten hadden Mark, Kim, Rik, Michiel en Ramon voor de doelpunten gezorgd. Daarna kwam Blauw Zwart heel energiek uit de kleedkamer en binnen korte tijd trof de ploeg vier keer doel en stond het zo maar gelijk 11-11. Dat leek voor ons helemaal de verkeerde kant op te gaan maar gelukkig brachten treffers van Lisa (die niet genoeg in het spel betrokken werd) en Kim met een mooie doorloopbal opluchting. Blauw Zwart kwam er daarna eigenlijk niet meer aan te pas. Bijna alle AKC'ers werden trefzeker en regelmatig werd de score opgevoerd tot 22-14, eigenlijk wel een beetje geflatteerd maar zeker dik verdiend.

Al met al een aardige wedstrijd die voor ons goed uitpakte en mooi dat we het komende veldseizoen ook weer in de 2e klasse mogen uitkomen. Toch nog een opmerking over het gedrag van een AKC'er toen deze gewisseld werd niet ver voor het einde. Wij begrijpen heel goed dat je niet blij bent als je er in jouw ogen onterecht uitgehaald wordt hoewel je een goede wedstrijd gespeeld hebt, heel veel energie hebt geleverd en ook jouw doelpuntjes hebt meegepikt. Dan mag je jouw onvrede dan best in woord en gebaar kenbaar maken maar niet op de manier waarop dit nu gebeurde, dat ging net iets te ver en daar hebben ik en anderen zich aan gestoord.

Webshop AKC

banner ledenshop

Agenda

agenda
Datum: 
Tijd:  
Activiteit:
Wo 04 sept  19:45    Algemene Afsluitende Ledenvergadering
lijn
- -    -
lijn
- - -

Kleding en materiaal sponsor

korfbaltotaal.nl