Collecte voor Jantje Beton

Ook dit seizoen gaan wij weer collecteren voor Jantje Beton! We halen geld op voor Jantje Beton EN voor AKC! Deze collecteweek is van 6 t/m 11 maart 2023.

Onze leden en jeugdleden gaan, traditiegetrouw, langs de deuren in verschillende wijken in Almelo. Ook nieuw is dat er een QR-code gekoppeld is aan de collectebus en je kan dan via je smartphone je donatie geven.

Wil je zelf ook in jouw buurt collecteren met een collectebus en QR-code? Dan mag je dat doorgeven aan Meryem, Samantha of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen wij ervoor dat jij een collectebus krijgt. Voor overige vragen kan je ook bij hen terecht.

Daarnaast doen we ook mee met de collecte via Digicollect: https://jantjebeton.digicollect.nl/akc

Je kan ook zelf een collectebus aanmaken via deze site: https://jantjebeton.digicollect.nl/. Kies als club "Korfbalvereniging AKC".

Verschillende jeugdleden hebben al een digitale collectebus aangemaakt. Top!😃👍🏻 Deze collectebussen kan je vinden op https://jantjebeton.digicollect.nl/ met de zoekterm "AKC".

Collecteren via Digicollect kan van 1 maart tot en met 31 maart 2023. Dus het digitaal collecteren is al begonnen!

Mocht je vorig jaar al een digitale collectebus hebben aangemaakt dan kan je deze opnieuw gebruiken. Als je opnieuw inlogt, kan je de tekst e.d. eventueel aanpassen.

Doneer en deel deze link, jouw collectebus, aan al je familie, vrienden en wie je kan bedenken! Haal het kind en AKC weer naar buiten!💪🏻⚽️
______________________________________________
Waar staat Jantje Beton voor?

1 op de 6 kinderen in Nederland speelt nooit buiten! Jantje Beton maakt zich grote zorgen. Buiten spelen is heel erg belangrijk voor elk kind, nu en in de toekomst. Jouw club helpt mee om alle kinderen buiten te kunnen laten spelen op veilige speelplekken. Bovendien gaat 50% van jullie opbrengst naar de eigen clubkas. De andere 50% gaat naar projecten van Jantje Beton.

Voor meer informatie over Jantje Beton: https://jantjebeton.nl/
https://jantjebeton.nl/ik-wil-helpen/collecteer-mee/veelgestelde-vragen

Wedstrijd

Volgende wedstrijd:

AKC 1 - Blauw Zwart 1

Zaterdag 25 mei
Tijd: 14:00
Official: S. Roemers
Het Sportpark, Almelo

Webshop AKC

banner ledenshop

Agenda

agenda
Datum: 
Tijd:  
Activiteit:
Vr 14 juni   19:30 Vrijwilligersavond
lijn
Zo 07 juli   10:00    Ben Haghuis Jeu de boules toernooi
lijn
Wo 10 juli 19:45 Algemene Afsluitende Ledenvergadering

Kleding en materiaal sponsor

korfbaltotaal.nl