Eerherstel voor AKC

Een nederlaag is een nederlaag. Of je nu met 28 doelpuntenverschil (vorige week 8-36 tegen Spirit) verliest of afgelopen zaterdag met slechts eentje (21-22 tegen KVZ) het levert in beide gevallen nul punten op. Maar wat een wereld van verschil!

Tegen de aanstaande kampioen Spirit een lusteloos AKC compleet weggespeeld, eigenlijk vernederd, en nu een onherkenbare fantastisch vechtende ploeg die meer verdiend had dan met nipt verschil te verliezen. Compliment voor de inzet, jullie konden met opgeheven hoofd de sporthal verlaten. Voor de rust een gelijk opgaande wedstrijd met een terechte 13-13 tussenstand. Helaas na de hervatting een typische AKC inzinking binnen een paar minuten een 13-18 achterstand maar we kwamen terug tot 19-19 en alles was weer mogelijk.

Jammer genoeg had de ploeg daarna niet dat kleine greintje geluk en via 19-21 en 20-22 was het laatste doelpunt nog wel voor ons maar de laatste halve minuut kwamen we niet meer in balbezit met als resultaat een 21-22 nederlaag, jammer er had meer ingezeten. Met nog 6 wedstrijden te gaan zien we tegen tegenstanders als DOS/WK, Apeldoorn en Telstar kansen, maar dan wel met hetzelfde elan als tegen KVZ.