Sponsor in the picture: Restaurant International

Restaurant International - een begrip in Almelo!

international

 

Bij International wacht u een persoonlijk welkom. Al meer dan 30 jaar zijn we gevestigd te Almelo en door de jaren heen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ervaar wat Oosterse gastvrijheid inhoudt en waar u in alle rust kunt genieten van gerechten uit de voortreffelijke en gevarieerde keuken. Naast de bekendere gerechten zoals Babi Pangang en Koe Loe Yuk, serveren wij ook exclusieve gerechten die wij u graag aanbevelen. Proef de diversiteit aan smaken en laat u verrassen door één van onze vele gerechten!

Kom langs voor een romantisch diner voor twee of vraag bij ons naar de mogelijkheden voor grote gezelschappen zoals private dining en familiefeestjes.

restaurant international 01

Afhalen
Naast dat u heerlijk kunt dineren in het restaurant kunt u ook terecht voor het afhalen van uw favoriete Chinese maaltijd. Met de uitgebreide afhaalkaart is er voor ieder wat wils, van jong tot oud! U heeft de mogelijkheid om langs te komen, maar ook om vooraf uw bestelling door te bellen. Voornamelijk op zon- en feestdagen adviseren wij de laatste optie om lange wachtrijen te voorkomen.

Catering
Heeft u thuis iets te vieren, of wilt u op een eigen gekozen lokatie genieten van onze gerechten? Dan kunnen wij voor u een buffet op locatie verzorgen.

restaurant international 03 restaurant international 03  restaurant international 04


Contact
Restaurant International is gevestigd aan de Bornsestraat 252 en ze zijn bereikbaar via 0546-826688 of 0546-814849.