Goed gespeeld, toch verloren!

Als natuurlijk niet onbevooroordeelde supporter van AKC was ik het bepaald niet eens met de trainer van HKC (Frank Landkroon) die zijn ploeg de hele wedstrijd de betere vond tegen AKC. Ja inderdaad op twee punten deden ze het beter t.w. het zuivere afstandsschot en het benutten van de strafworpen want dat was bij ons belabberd (4 van de 6 gemist!). Verder was het krachtsverschil m.i. nihil.

Een compliment voor de veerkracht om na een 9-4 achterstand terug te komen tot 9-9 en 11-11. De ruststand 13-12 gaf aan dat alles nog mogelijk was. Maar toen Hengelo meteen in de tweede helft toesloeg en 15-12 scoorde kwamen we niet meer in ons ritme en bleven we achter de feiten aanlopen. Dat uitblinker Collin in de 2e helft gewisseld werd was voor mij onbegrijpelijk, hij speelde een dijk van een wedstrijd. Ook Marrick presteerde goed hij stond zowel aanvallend als in de verdediging zijn mannetje.

Maar zoals gezegd de hele ploeg deed het veel beter dan vorige week en nam revanche na de wanprestatie tegen KVZ. Nu nog even trainen op strafworpen en dan komen de resultaten echt wel. We blijven positief!

Wedstrijd

Volgende wedstrijd:

AKC 1 - Telstar/Schoonderbeek 1

Zaterdag 25 maart
Tijd: 20:00
Official: J.W.J. Oostveen
Het Sportpark, Almelo

Webshop AKC

banner ledenshop

Agenda

agenda
Datum: 
Tijd:  
Activiteit:
10 april 11:00 Kangoeroes & F-jeugd: Eieren zoeken
lijn
10 april 11:00 E-jeugd: Eieren gooien
lijn
10 april 14:00 Eieren gooien

Kleding en materiaal sponsor

korfbaltotaal.nl