Schoolkorfbal: Korfbalstar André Kuipers geeft clinics in Almelo

Het schoolkorfbaltoernooi is het eerste sporttoernooi van het nieuwe schooljaar en hierbij organiseren we een speciaal evenement in samenwerking met CKV Achilles. Als korfbalverenigingen in Almelo hebben we de handen in één geslagen om het toernooi een extra impuls te geven. Voorafgaand aan de voorrondes komt Korfbalstar André Kuipers naar Almelo om clinics te geven aan kinderen die met het toernooi meedoen.

André Kuipers is oud-international en meervoudig lands-, Europees-, en Wereldkampioen en kan je alle tips en tricks leren die je nodig hebt tijdens het toernooi! Wacht dus niet langer en geef je op!  

Opgeven
Op dinsdag 8 september zijn de clinics bij AKC Almelo

Tijdstippen:

  • Groepen 3 & 4 van 17:00u tot 17:45u
  • Groepen 5 & 6 van 18:00u tot 18:45u
  • Groepen 7 & 8 van 19:00u tot 19:45u

Locatie: Sportcomplex van AKC Almelo aan de Sluiskade Noordzijde 126

(Let op: de clinic van woensdag 2 september is vervallen ivm te weinig aanmeldingen).

Aanmelden
Aanmelden is verplicht, meld je aan via je school of via www.sportbedrijfalmelo.nl/schoolsporttoernooi/. Doe je niet mee met het schoolkorfbaltoernooi maar wil je wel graag meedoen met de clinics? Opgeven kan dan ook via bovengenoemde link.

Eigen jeugdleden AKC
Eigen jeugdleden van AKC kunnen uiteraard ook meedoen! Doe je niet mee via jouw school en je wilt er wel bij zijn? Meld je dan ook even aan via de website!

Heb je vragen neem dan contact op met Ramon Post via 06-25044354 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepen 3 en 4
Een andere impuls is de toevoeging van een korfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4. Een nieuw toernooi voor een jonge doelgroep, we gaan er wat moois van maken!

Corona
Op het sportcomplex zijn maatregelen genomen om veilig te kunnen sporten. Houd je aan de geldende regels die op het complex van kracht zijn!

Sponsoren

korfbaltotaal.nl

mcdonalds almelo

Agenda

agenda
Datum: 
Tijd:  
Activiteit:
01 juli  20:00   Kaartavond
lijn
03 juli 10:00 Ben Haghuis jeu de boules toernooi
lijn
04 juli 19:45 Afsluitende Algemene Vergadering 2022