Verplicht: Behalen spelregelbewijs via Korfbalmasterz

Zoals een groot deel waarschijnlijk al heeft gehoord, zijn alle spelende leden en coaches bij de seniorenteams, verplicht om het spelregelbewijs te hebben vanaf de start van komend seizoen. Dit betekent dat iedereen via de site Korfbalmasterz dit bewijs moet gaan halen. Geen spelregelbewijs betekent dan geen wedstrijden spelen!

Aangezien we natuurlijk iedereen volgend jaar beschikbaar willen hebben voor de wedstrijden, hebben we een plan gemaakt om iedereen het spelregelbewijs te laten halen. In eerste instantie krijgt eenieder zijn/haar persoonlijke inlogcode overhandigd, waarmee je thuis het bewijs kunt halen. Heb je als spelend senioren lid deze code nog niet ontvangen? Laat dit dan Mark Landhuis zsm weten.

Eind april zal er worden bekeken wie er het bewijs nog niet gehaald hebben. Voor deze groep worden er avonden georganiseerd, waarbij iedereen geholpen kan worden alsnog het bewijs te halen. We hopen op deze manier ervoor te zorgen dat we allemaal voor het eind van het seizoen in het bezit zijn van het spelregelbewijs.

Veel succes allemaal!!

Wedstrijd

Volgende wedstrijd:

EKC Nääs 1 - AKC 1

Zondag 30 september
Tijd: 14:30
Official: M.B. Bruggeman
G.J. van Heekpark, Enschede

Webshop AKC

banner ledenshop

Sponsoren

huis van bewaring

            only korfbal

mcdonalds almeloAgenda

agenda
Datum: 
Tijd:    
Activiteit:
24-09 17:00 - 20:00 Schoolkorfbal voorrondes
lijn
26-09 17:00 - 20:00 Schoolkorfbal finales
lijn
28-09 20:00 - 00:00 Kaartavond