De karaoke avond… klein maar fijn!

Waar is iedereen? Dat was de grote vraag afgelopen zaterdag tijdens de karaoke avond. Gelukkig waren er wel wat trouwe AKC-ers die deze avond niet wilden missen. Van de A1 waren ongeveer drie personen aanwezig, van de selectie ongeveer vijf personen (van de 22!) en van het 3e en 4e ongeveer acht personen. Ondanks het kleine groepje, hebben we een super gezellige avond gehad.

De karaoke set stond klaar, deze was geregeld door Gert en Peter. De eerste liedjes werden gezongen. Hoe later het werd, hoe mooier er gezongen werd. Jeffrey en Manon waren een prachtig duo. Hugo kwam met een eigen creatieve versie. De dames Brit, Anouk en Debby deden het erg goed samen. Gert en Peter Slagter hadden volgens mij al stiekem geoefend en Demi en Pauline sloten de avond af met een Hollandse hit.

Maar dan het antwoord op de vraag: Waar is iedereen? Volgens mij waren er wel wat mensen die niets te doen hadden. Jammer! Want wat is er nu gezelliger dan een karaoke avond bij AKC onder het genot van een hapje en een drankje? En het excuus dat je niet kan zingen mag je niet gebruiken, want natuurlijk was het niet verplicht om een liedje te zingen. Het excuus dat er niet genoeg gepromoot is, mag je ook niet gebruiken. Het heeft op Facebook, gestaan op de AKC site gestaan en er zijn appjes verstuurd. Wij hoeven toch niet iedereen persoonlijk uit te nodigen als er een activiteit is?!

Kortom, wij hebben genoten van de super gezellige avond. Maar wij verwachten van de afwezige AKC-ers iets meer interesse in de activiteiten die georganiseerd worden. Als we oud en bejaard zijn, kunnen we nog wel thuis zitten, toch? Tot slot, nog een tip: volg de Facebook pagina van de activiteiten commissie. Daar vind je alle data van de volgende activiteiten en andere informatie.

karaoke avond 2017

Agenda 2017/2018:

  • Vrijdag 5 januari: Nieuwjaarsreceptie mét pubquiz
  • Zaterdag 24 februari: Dartavond
  • Zaterdag 17 maart: FEESTAVOND
  • Zondag 3 juni: Familiedag
  • Zondag 8 juli: Fietstocht

Wedstrijdwijzer

Wedstrijd

Volgende wedstrijd:

Dindoa 1 - AKC 1

Zaterdag 20 oktober
Tijd: 15:30
Official: E. de Wilde
De Zanderij, Ermelo

Webshop AKC

banner ledenshop

Sponsoren

huis van bewaring

            only korfbal

mcdonalds almeloAgenda

agenda
Datum: 
Tijd:    
Activiteit:
03-11 18:30 - 20:00 Halloween bij AKC - jeugd t/m D
lijn
03-11 20:00 - 00:00 Halloween bij AKC - B/A jeugd + senioren
lijn
10-11 10:00 - 12:00 Inleveren oud papier, kleding en frituurvet