Fietstocht op 16 juli: geef je op!

Ongeveer een jaar geleden hebben we als activiteitencommissie geïnventariseerd wat de leden een leuke activiteit zouden vinden. Veel ouders van onze jeugdleden kwamen toen met het idee van een fietstocht. Deze is dan ook gepland voor 16 juli aanstaande. Op deze dag gaan we gezellig fietsen met elkaar, iedereen kan meedoen. Met je familie, vrienden, team, buren of met wie je maar wilt.

De tocht is ongeveer 30 kilometer, het vertrek is mogelijk tussen 10:00 en 11:00 uur. De groepen vertrekken 5 minuten na elkaar. De kosten voor het fietsen bedragen € 2,50 per persoon. Kinderen tot en met 14 jaar zijn gratis. Vanaf 14:00 uur is de kantine weer open, dus genoeg tijd om onderweg lekker even ergens aan te leggen of te picknicken, uiterlijk wordt u om 15:30 uur terug verwacht. Vanaf 16:00 kunt u deelnemen aan een barbecue. Kosten hiervoor zijn € 7,50 per persoon. Kinderen tussen 15 en 18 jaar € 4.00 per persoon. Kinderen tot en met 14 jaar gratis.

Ondertussen hebben zich al een kleine 60 personen zich opgegeven, erg leuk dat er zoveel enthousiasme is! Maar het mogen er nog veel meer worden. Voor deze activiteit kunt u zich al opgeven bij: Peter Soer, Lindsey Snellink of Kim Bentsink. Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.

Wedstrijdwijzers

Wedstrijdwijzer week 11
Jeugdkrantje week 11

Webshop AKC

banner ledenshop

Sponsoren

huis van bewaring

            only korfbal

mcdonalds almeloAgenda

agenda
Datum: 
Tijd:    
Activiteit:
14 april 10:00 - 12:00 Inleveren oud papier, kleding en frituurvet
lijn
- - -
lijn
- - -